OFYR

Vi är stolt samarbetspartner med OFYR®,

de bästa när det kommer till The Art of Outdoor Cooking.

OFYR® är till för dig som vill ta din matlagning till en helt ny nivå och som samtidigt månar om god design med en rustik känsla.
Ett utomhuskök är ett helt nytt sätt att umgås och laga mat. Här kan man vara tillsammans istället för stå ensam vid grillen. I sortimentet ingår även möbler och tillbehör med samma robusta design så du kan bygga ditt eget unika utomhuskök i enhetlig stil.

https://ecta.nu/

 

Vi hjälper dig bygga ditt utomhuskök.
Kontakta oss om du vill veta mer.

ofyr.jpg

Svenska Badtunnor

Vill du ha kunna ta ett rykande hett utebad året om? Då vill vi på Knutex stolt presentera svåra samarbetspartners på Svenska badtunnor. Här får du högkvalitativa badtunnor tillverkade i egen regi för det svenska klimatet.

Du kan placera ditt nya utebad i stort sett var som helst, i trädgård, vid fjällstugan eller vid det havsnära fritidshuset. Det är bara att fylla på med vatten, vänner och värme. Ved som knastrar i kaminen, doften av snö i luften och en fullmåne på himlen – det är allt du behöver för en härlig kväll. 

https://svenskabadtunnor.se/

Vi hjälper dig bygga din badtunna.

Kontakta oss om du vill veta mer.

Badtunna Comfort Svenska Badtunnor.jpg

Lindab Solar Roof

Framtiden byggs på solenergi. Det är därför vårt samarbete med Lindab Solar Roof inte bara känns rätt i magen utan också i hjärtat. För dig som vill investera energi som gynnar framtida generationer, då är solceller från Lindab rätt väg att gå. Att de dessutom är tunnfilmspaneler som kräver minimalt underhåll och behåller den estetiska faktorn på ditt hus är bara några bonusar.

http://www.lindab.com/

Vi hjälper dig med din solpanel.

Kontakta oss om du vill veta mer.

Lindab_Solar_Roof.jpg