top of page

TIMMERFASAD

Knutex Timmerfasader är ett lätt sätt att ge ditt hus ett personligt och tidlös utseende. Till skillnad från andra färdiga paneler är våran panel huggen och ohyvlad vilket ger den samma yta som om panelen skulle vara huggen med yxa. Därav den rustika och tidlösa känslan. 
Fasaden är även spontad. Det betyder att fasaden har urfrästa spår vilket gör att den håller sig på plats lättare än andra fasader. 
I förlängningen slipper du svällning och torkning och får ett finare och mer hållbart resultat.
Till skillnad från ett heltimrat hus kan ditt hus få samma utseende till en fjärdedel av kostnaden. Dessutom är den lätt att montera själv och går att beställa per löpmeter.

UTEMILJÖ

Självklart kan du även bygga slogbodar och vindskydd med Knutex Timmerfasad.
Där finns det färdiga modeller som vi kan montera på plats om du inte vill designa ditt vindskydd själv.
Dessutom finns en mängd andra användnings områden. Varför inte ett eget utespa med en timmerbeklädd badtunna med en tillhörande bastu?

 

För dig som gillar att tillaga din mat över öppen eld kan vi tillverka ett timrat utekök
och tillsammans med vår samarbetspartner Ofyr får du ett utekök som blir svårslaget.

TIMMERVÄGG

Vill du ha den där gamla rustika känslan av en timrad vägg inne i ditt hem?
Då passar Knutex Timmerfasader dig perfekt! Din timrade vägg går självklart att måla i alla färger eller så låter du bli och behåller virkets egna känsla. Varje panel som vi tillverkar blir unik eftersom vi behåller virkets egna struktur och ytor. Monteringen är lätt och för den som vill går det bra att få den på plats själv, men självklart hjälper vi dig med tips och råd om du så önskar.

bottom of page