TILLSAMMANS MED NATUREN

Knutex är ett byggföretag med inriktning att tillverka egen timmerpanel, bygga hus i lösvirke eller som prefab, slogbodar, utekök, utespa och fiske och jaktkojor. Det var bröderna Jan Olsson och Per Olsson som började resan med sitt företag att bygga hus, sjöbodar, fritidshus med timmerpanel och murade eldstäder. Under 2018 kom även Anders Holmgren med i bilden med bakgrund från säkerhetsbranschen. Anders arbetar idag framförallt med försäljning av Timmerpanelen.

 

Vår vision är: ”Att värna om miljön så mycket som möjligt, där våra byggnader ödmjukt ska växa fram tillsammans med naturen”.

 

Våra hus tillverkas i prefab i vår husfabrik i Verkebro. Här tillverkar vi väggarna med öppen regelstomme. Ute på plats levererar vi platta på mark, eller krypgrund beroende på markförutsättningarna. Vår vanligaste leverans är så kallade tätt hus med öppen regelstomme och med en insida där kunden tar över och slutför det sista på sitt hus. Men vi levererar även nyckelfärdiga hus, där allt sker i samråd med beställaren.

 

En annan specialitet som vi har och tycker om är trivsamma utemiljöer. Det kan vara ett utekök, ett eget spa eller friggebodar och skotergarage. Förvaring får man inte nog av!